Tym razem nie bedymy gotować, jeno bedymy warzyć! Czas na Górny Śląsk. Czwórka bohaterów - Eva Budgusaim, Marek Krzyżowski, Mirosław Madeja i Joanna Spandel - cztery wyjątkowe spotkania i nieograniczona ilość wrażeń. Kto naje się strachu, a kto spełni swoje marzenia z dzieciństwa? I co najważniejsze - komu przypadnie wygrana w wysokości 5 tysięcy złotych? Premiera dziesiątego odcinka dziesiątego sezonu programu „Ugotowani” w niedzielę, 1 maja br. o 18:00 w telewizji TVN(więcej tutaj).
Prosimy o wyłączenie blokowania reklam i odświeżenie strony.
Do walki staną: Eva Budgusaim - zawodowa wróżka i tarocistka. Ezoteryka i astrologia nie mają przed nią tajemnic. Nie ukrywa, że potrafi przekazać dobrą energię, ale także tę energię wysysać. Jej żywiołem jest ogień, a co za tym idzie, potrafi czasem poparzyć. Marek Krzyżowski - pracownik Urzędu Skarbowego i strażak ochotnik. Spełnia się w swojej pracy, jednak udział w akcjach ratowniczych to jego największa pasja. Czuje satysfakcję, że może pomagać innym. W domu chętnie wspomaga żonę i przejmuje część jej obowiązków. Najchętniej oczywiście zajmuje się gotowaniem. Mirosław Madeja - ratownik medyczny w kopalni. Adrenalina i zagrożenie to nieodłączny element jego zawodu. Jest stworzony do pracy w zespole i wie, że jest jego ważnym ogniwem. W domu zaś chętnie poświęca wszystkie swoje siły rodzinie. Joanna Spandel - śpiewaczka operowa. Występuje na scenie, ale także uczy śpiewu innych. Od dziecka marzyła o tym, by być wokalistką i dopięła swego. Prywatnie jest mamą na pełnym etacie. Energia nigdy jej nie opuszcza, dlatego wciąż stawia sobie kolejne cele i zadania.
W tym odcinku zobaczymy, jak wygląda podróż marzeń... i to kilkadziesiąt metrów pod ziemią. Sprawdzimy także, jak mag poradzi sobie na czerwonym dywanie, oraz komu przygrywać będzie górnicza orkiestra.
„Ugotowani” - sezon 10., emisja w niedziele o 18:00 w TVN (TVN HD). Wcześniejsze sezony programu mogą oglądać widzowie TVN Style (TVN Style HD).
reklama
Materiał chroniony prawem
autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy.