dodano: 2009-11-02 12:10 | aktualizacja:
2009-11-02 12:24
autor: Anita Dąbek |
źródło: UPC
Prosimy o wyłączenie blokowania reklam i odświeżenie strony.
Programy nadawane w
BBC Lifestyle poruszają szeroką gamę tematów dotyczących stylu życia. Ramówka obejmuje programy o gotowaniu, wystroju wnętrz, modzie, zdrowiu, rozwoju osobistym i rodzicielstwie. Audycje prezentowane w BBC Lifestyle pokazują i uczą, jak prowadzić lepsze i szczęśliwsze życie.
Od dziś, dzięki Okienku UPC z ofertą BBC Lifestyle mogą zapoznać się klienci usługi telewizyjnej UPC korzystający z pakietów analogowych w
aglomeracji warszawskiej i katowickiej, Krakowie, Wrocławiu, Opolu, Trójmieście, Szczecinie, Bydgoszczy, Kielcach, Lublinie, Kędzierzynie Koźlu, Lubinie i Częstochowie.
UPC wspólnie z BBC Lifestyle przygotowało konkurs dla klientów UPC, związany z tematyką programu
Kuchenne Koszmary, którego gospodarzem jest znany mistrz i pasjonat kuchni – Gordon Ramsay. Nagrodą główną jest weekendowy kurs gotowania w Akademii Kurta Schellera w Warszawie (wraz noclegiem). Pozostałe nagrody to 20 książek kucharskich autorstwa Gordona Ramsaya oraz 50 fartuchów kuchennych BBC Lifestyle. Aby wziąć udział w konkursie UPC i BBC Lifestyle wystarczy wejść na stronę
www.upc.pl/telewizja/konkursy/ i odpowiedzieć na dwa proste pytania. Konkurs trwa do 16 listopada br.
W Okienku UPC emitowane są najbardziej atrakcyjne propozycje programowe dostępne w sieci UPC. Dzięki temu wszyscy klienci korzystający z oferty analogowej mogą zapoznawać się z propozycjami programowymi dostępnymi w Telewizji Cyfrowej UPC. Okienko UPC cieszy się dużą popularnością wśród abonentów telewizji analogowej. Do tej pory mogli oni za jego pośrednictwem zapoznać się m. in. z takimi kanałami jak: Cartoon Network, Boomerang, Da Vinci Learning, Baby First TV, JimJam, Disney XD, Nickelodeon, BBC Knowledge, Discovery Travel & Living, E! Entertainment, TV1000, Viasat Explorer, Comedy Central, TCM, AXN Crime, AXN Sci-Fi czy FOXlife.
Materiał chroniony prawem
autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy.