- Poprzez kulinarne doznania będziemy odkrywać ciekawe regiony Polski, podkreślać różnorodność naszej kuchni, jak i miejsc, w których się pojawimy. Naszym celem będzie nie tyko przedstawienie dania, ale także zapoznanie widza z ciekawymi ludźmi i osobami zaangażowanymi w ochronę lasów. To dzięki nim polska natura cieszy oko kolejnych pokoleń
- zapowiadają twórcy programu „Smaki lasu”.
- Nad Wieprzem, w otoczeniu przepięknej polskiej przyrody, będziemy robili węgorza. Węgorza w sposób od tak właśnie - piękny, naturalny, dziki, acz przeeesmaczny
- zachęca Karol Kus.
SAT Kurier - 5-6/2022 wersja elektroniczna
Elektroniczna wersja SAT Kuriera 5-6/2022
12 zł Więcej...SAT Kurier - 9-10/2022 wersja elektroniczna
Elektroniczna wersja SAT Kuriera 9-10/2022
12 zł Więcej...SAT Kurier - 3-4/2023 wersja elektroniczna
Elektroniczna wersja SAT Kuriera 3-4/2023
12 zł Więcej...