- Poprzez kulinarne doznania będziemy odkrywać ciekawe regiony Polski, podkreślać różnorodność naszej kuchni, jak i miejsc, w których się pojawimy. Naszym celem będzie nie tyko przedstawienie dania, ale także zapoznanie widza z ciekawymi ludźmi i osobami zaangażowanymi w ochronę lasów. To dzięki nim polska natura cieszy oko kolejnych pokoleń
- zapowiadają twórcy programu „Smaki lasu”.
- Nad Wieprzem, w otoczeniu przepięknej polskiej przyrody, będziemy robili węgorza. Węgorza w sposób od tak właśnie - piękny, naturalny, dziki, acz przeeesmaczny
- zachęca Karol Kus.
Odbiornik DVB-T/T2/C Edision Nano T265+ HEVC (hotelowy)
Cyfrowy odbiornik DVB-T/T2/C z HEVC/H.265 marki EDISION dla Naziemnej Telewizji...
99 zł Więcej...Odbiornik Vu+ UNO 4K SE S2X FBC Multistream
Vu+ UNO 4K SE - najnowsza wersja tunera 4K od...
1 229 zł Więcej...Odbiornik AB CryptoBox 752HD Combo
Odbiornik HD Combo DVB-S2X, DVB-T2, DVB-C z kieszenią na moduły...
369 zł Więcej...